Документ 1122-2020-п, чинний, поточна редакція — Прийняття від 18.11.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 20.11.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 18 листопада 2020 р. № 1122
Київ

Про внесення змін до Порядку компенсації витрат арбітрам (членам арбітражної групи), посередникам, їх помічникам, консультантам, іншим залученим особам (персоналу) на час їх участі у процедурах розв’язання спорів та в рамках механізму посередництва відповідно до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Порядку компенсації витрат арбітрам (членам арбітражної групи), посередникам, їх помічникам, консультантам, іншим залученим особам (персоналу) на час їх участі у процедурах розв’язання спорів та в рамках механізму посередництва відповідно до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2019 р. № 944 (Офіційний вісник України, 2019 р., № 94, ст. 3108), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

Д.ШМИГАЛЬ

Інд. 55




ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 18 листопада 2020 р. № 1122

ЗМІНИ,
що вносяться до Порядку компенсації витрат арбітрам (членам арбітражної групи), посередникам, їх помічникам, консультантам, іншим залученим особам (персоналу) на час їх участі у процедурах розв’язання спорів та в рамках механізму посередництва відповідно до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони

1. Підпункт 5 пункту 4 викласти в такій редакції:

“5) оплату послуг з поштового пересилання та отримання документів та інших матеріалів, довідок, довіреностей, оплату нотаріальних послуг, а також послуг з легалізації документів, у тому числі послуг з проставлення апостиля;”.

2. Пункт 5 після слів “рахунків, отриманих за поштові послуги” доповнити словами “та за отримання документів та інших матеріалів, довідок, довіреностей, за оплату нотаріальних послуг, а також послуг з легалізації документів, у тому числі послуг з проставлення апостиля”.



вгору