"Норд" уцінили та знову хочуть продати

"Норд" уцінили та знову хочуть продати

Київ  •  УНН

11 грудня 2018, 06:55  •  11157 перегляди

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, повторно виставило на державному онлайн-аукціоні OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) арештований рибацький чорноморський сейнер "Норд" зі зниженням ціни на 10%. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу міністерства юстиції.

Судно побудовано у 1989 році у місті Азов (Ростовська область РФ). Довжина - 23,6 метра. Ширина - 6,5 м. Потужність головного двигуна - 165 кВт. Чиста місткість - 32 т.

Свого часу, у зв’язку з подіями у Криму судно було незаконно захоплене Російською Федерацією. Згодом, судно було арештовано, порушено відповідне кримінальне провадження і передано Агентству з розшуку та менеджменту активів.

"Згідно з правилами проведення торгів АРМА знову виставила лот зі зниженням ціни, що суттєво збільшить увагу з боку покупців до судна. OpenMarket - це відкриті та безпечні торги, у яких може взяти участь кожен. Тож не проґавте таку можливість", - наголосив генеральний директор ДП "СЕТАМ" OpenMarket Віктор Вишньов.

Дата проведення торгів - 26 грудня 2018 року.

Стартова ціна - 1 468 473 грн.

Гарантійний внесок для участі (повертається у випадку програшу) - 101 636 грн.

Як повідомляв УНН, у ДП “СЕТАМ” заявляли, що судно “Норд” буде повторно виставлене на електронні торги, але вже буде знижена стартова ціна.

7 листопада торги з продажу арештованого чорноморського риболовного сейнера “Норд”, яке затримали українські прикордонники, не відбулися у зв’язку з відсутністю допущених учасників.

25 березня у частині українських вод Азовського моря корабель морської охорони Держприкордонслужби затримав риболовецьке судно-порушника “Норд”, приписане до одного з портів окупованої АР Крим, під прапором РФ.

Нагадаємо, прокуратура Автономної Республіки Крим передала судно “Норд” Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) відповідно до рішення суду. 

Новини по темi

"Норд" уцінили та знову хочуть продати

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, повторно виставило на державному онлайн-аукціоні OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) арештований рибацький чорноморський сейнер "Норд" зі зниженням ціни на 10%. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу міністерства юстиції.

Економіка • 11 грудня 2018, 06:55  •  11157 перегляди
"Норд" уцінили та знову хочуть продати

У Дніпрі рецидивіст згвалтував 9-річного хлопчика

У Дніпрі судитимуть колишнього в’язня, який задовольнив статеву пристрасть неприродним способом з 9-річним хлопчиком. Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, передає УНН.

Кримінал та НП • 11 грудня 2018, 06:53  •  16225 перегляди
У Дніпрі рецидивіст згвалтував 9-річного хлопчика

У Німеччині знайшли секретне посвідчення співробітника "Штазі" Путіна

У Німеччині виявили секретне посвідчення співробітника "Штазі" Володимира Путіна. Про це пише німецький таблоїд Bild, передає УНН.

Новини Світу • 11 грудня 2018, 06:48  •  26131 перегляди
У Німеччині знайшли секретне посвідчення співробітника "Штазі" Путіна

У столиці підліток помер після падіння з вікна

У суботу вранці у Подільському районі Києва 17-річний юнак випав з вікна багатоповерхового будинку. Про це УНН розповіли джерела в медзакладі.

Кримінал та НП • 11 грудня 2018, 06:42  •  17609 перегляди
У столиці підліток помер після падіння з вікна

Стало відомо, де рибному господарству зашкодили найбільше

За підсумками діяльності Держрибагентства за одинадцять місяців 2018 року було виявлено 40 276 порушень. Про це повідомила прес-служба Державного агентства рибного господарства України, передає УНН.

Економіка • 11 грудня 2018, 06:37  •  8321 перегляди
Стало відомо, де рибному господарству зашкодили найбільше

Водіїв попередили про туман

За станом на 8 годину ранку 11 грудня, на більшості території країни місцями невеликий туман. Про це Укравтодор повідомив на сторінці у Facebook, передає УНН.

Суспільство • 11 грудня 2018, 06:33  •  7088 перегляди
Водіїв попередили про туман

На Закарпатті сталася розгерметизація нафтопроводу "Дружба"

У Мукачівському районі Закарпатської області сталася розгерметизація нафтопроводу "Дружба". На місце події виїхали ремонтні бригади. Про це повідомили УНН у прес-службі Закарпатської обласної державної адміністрації.

Кримінал та НП • 11 грудня 2018, 06:28  •  26566 перегляди
На Закарпатті сталася розгерметизація нафтопроводу "Дружба"

У Кабулі знову теракт, є жертви

В результаті теракту в районі Пагман Кабулу загинули чотири людини. Про це повідомив агентству "Анадолу" представник МВС Афганістану Наджиб Даниш, терорист-смертник підірвав замінований автомобіль біля автоколони з афганськими військовими, передає УНН.

Новини Світу • 11 грудня 2018, 06:18  •  11853 перегляди
У Кабулі знову теракт, є жертви

В Instagram з’явилась нова функція

Від сьогоднішнього дня в соціальній мережі Instagram з’явилась нова функція – відправка голосових повідомлень.

Технології • 11 грудня 2018, 06:15  •  10941 перегляди
В Instagram з’явилась нова функція

Справу співробітника столичного главку СБУ передали до суду

До Голосіївського районного суду Києва направили обвинувальний акт стосовно начальника сектору контррозвідки Лівобережного міжрайонного відділу Служби безпеки України у місті Києві та Київській області Олександра Карамушки, підозрюваного в отриманні 47,5 тис. дол. хабара. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ, передає УНН.

Кримінал та НП • 11 грудня 2018, 06:10  •  8298 перегляди
Справу співробітника столичного главку СБУ передали до суду