ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілу поранений один український військовий

В зоні АТО внаслідок обстрілу поранений один український військовий Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики здійснили 42 обстріли позицій ВСУ

За минулу добу, 7 квітня, російсько-окупаційні війська продовжували здійснювати обстріли, порушивши "великодне перемир'я" 42 рази. Один український вояк поранений, інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї агресор обстріляв наші укріплення поблизу Кам'янки, Талаківки та Водяного. Гранатомети і стрілецьку зброю бойовики застосували по захисникам Авдіївки і Шахти "Бутівка", великокаліберні кулемети - по захисникам Піщевика протитанковий ракетний комплекс - в районі Талаковки, а неподалік Широкіно, Славного і Павлопіль - вели снайперський вогонь", - повідомляє прес-центр.

Обстріли зі стрілецької зброї проводилися в районі Славного, Павлополя, Красногорівки, Широкіно, Гнутового, Піщевика.

"На Луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по українським опорним пунктах під Луганським. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляні захисники Малинового", - додали в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 7 квітня 2018 року Минулої...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 квітня 2018 р.

Нагадаємо, в зоні АТО спростили режим перетину лінії розмежування на свята.