ua en ru

В зоні АТО загинув український військовий, ще троє поранені, - штаб

В зоні АТО загинув український військовий, ще троє поранені, - штаб Фото: новини АТО (mil.gov.ua)

Бойовики 32 рази обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики за минулу добу здійснили 32 обстріли позицій сил АТО, один український військовослужбовець загинув, троє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Зокрема, на Донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів і протитанкової керованої ракети противник обстріляв укріплення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Опитного, Верхньоторецька, Богданівки, Шахти Бутівка, Лебединського та Широкіно.

"Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки обстріляні наші укріплення у Водяному, а з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя і Харчовика. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисникам Павлополя, Авдіївки, Опитного, Богданівки, Новотроїцького, Кам'янки, Мар'їнки, Харчовика і Пісків", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели обстріл в районі Луганського. Також гранатомети бойовики застосували біля Катеринівки.

"На жаль, під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє воїнів - отримали поранення", - додали в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 30 березня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ планує відкрити нові передові патрульні бази на території самопроголошеної Донецької народної республіки, в тому числі на прикордонних ділянках з Росією.