ua en ru

У зоні АТО бойовики порушили Великоднє перемир'я 10 разів, - штаб

У зоні АТО бойовики порушили Великоднє перемир'я 10 разів, - штаб Фото: АТО (turchynov.com)

Внаслідок обстрілів українські військові не постраждали

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) станом на 18:00 у четвер, 5 квітня, зафіксовано 10 обстрілів бойовиками позицій українських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят…Зокрема на Луганському напрямку з 82 мм мінометів бойовики обстріляли наші позиції в районі Троїцького, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу Новозванівки", - йдеться у повідомленні.

Також у штабі зазначили, що на донецькому напрямку гранатомети та стрілецьку зброю бойовики застосували по укріпленнях сил АТО поблизу Водяного, Новотроїцького, Авдіївки та Шахти "Бутівка".

"Крім цього, по оборонцях Водяного вівся снайперський вогонь, а зі стрілецької зброї обстріляні захисники Павлополя. Унаслідок ворожих обстрілів українські воїни не постраждали", - повідомили в штабі.

Зазначається, що українські військовослужбовці на лінії розмежування сторін продовжують контролювати противника та дотримуватись умов Великоднього перемир’я.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 квітня 2018 р.

Нагадаємо, 5 квітня президент України Петро Порошенко назвав дату закінчення антитерористичної операції на Донбасі. Зокрема, глава держави сказав, що АТО завершиться у травні.