ua en ru

Зеленський заявив про необхідність збереження санкцій проти РФ

Зеленський заявив про необхідність збереження санкцій проти РФ Фото: Володимир Зеленський (president.gov.ua)

Зеленський закликає міжнародне співтовариство зберегти санкції проти Росії

Президент Володимир Зеленський закликає міжнародне співтовариство зберегти санкції проти Росії. Про це він заявив на форумі YES, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Зеленський заявив, що санкції - це ті самі жорсткі податки необхідні для світового порядку.

"Іноді вони (міжнародні партнери,- ред.) думають про зняття санкцій. Ви втрачаєте гроші, вибачте, ми втрачаємо людей. Санкції - це ті самі жорсткі податки необхідні для світового порядку. Це податок заради миру і поки його не буде відновлено, санкції повинні бути збережені", - заявив він.

Зеленський заявив про необхідність збереження санкцій проти РФФото: Зеленський на форумі (twitter.com/gbezhuashvili)

Зазначимо, що сьогодні звільнений із російської колонії Олег Сенцов на форумі показав банку з жовтою і синьою смугами, яку провозив із собою 5 років у неволі, і заявив, що хотів би наповнити її бирками інших звільнених українців. Цю банку він передав Володимиру Зеленському, з проханням наповнити її як можна швидше.

Нагадаємо, Володимир Зеленський раніше заявив, що зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним на зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки". Він зазначив, що зараз розробляється карта виконання Мінських угод з конкретними термінами.

Президент сподівається, що зустріч в нормандському форматі пройде у вересні 2019 року.