ua en ru

Будівлю ЦВК "замінували" вдруге за день

Будівлю ЦВК "замінували" вдруге за день Фото: ЦВК (Віталій Носач/РБК-Україна)

Люди, які знаходилися в будівлі, були евакуйовані

Будівлю Центральної виборчої комісії (ЦВК) знову "замінували", це вже друге повідомлення про мінування за день. Про це повідомляє РБК-Україна з посилання на сторінку Громадської мережі ОПОРА у Facebook.

Як повідомляється, невдовзі після відновлення роботи Центрвиборчкому, після попереднього повідомлення про мінування, голова Комісії Тетяна Сліпачук заявила, що будівлю знову заміновано.

Зазначається, що журналісти були евакуйовані з будівлі ЦВК.

"Біля входу чекають люди з документами на реєстрацію", - додали в ОПОРІ.

Відзначимо, що сьогодні, 20 червня, останній день реєстрації кандидатів у депутати на позачергових виборах Верховної ради.

Будівлю ЦВК "замінували" вдруге за день

Нагадаємо, раніше поліція отримала повідомлення про замінування будівлі, в якій працює Центрвиборчком. Повідомлення про замінування ЦВК надійшло близько 11:00. З будівлі було евакуйовано близько 250 осіб.

Пізніше, ЦВК повідомила про відновлення роботи після повідомлення про замінування. Відповідна служба УДО провела перевірку приміщень будівлі на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів, а вибухотехнічна служба МВС України - прилеглої території. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.