ua en ru

Вибух міномету на Рівненському полігоні є очевидним порушенням техніки безпеки, - Луценко

Вибух міномету на Рівненському полігоні є очевидним порушенням техніки безпеки, - Луценко Фото: Юрій Луценко (РБК-Україна)

Луценко зазначив, що винні будуть притягнуті до відповідальності

Інцидент з вибухом міномету на Рівненському полігоні є очевидним порушенням техніки безпеки під час стрільб. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко під час засідання парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, передає кореспондент РБК-Україна.

Луценко зазначив, що відповідальні за вибух будуть притягнуті до відповідальності.

"По суті справи можу сказати наступне. Хочу висловити свої попередні пропозиції. Очевидно, що слідство вивчить надані нам на минулому тижні документи і будуть притягнуті до відповідальності ті, хто всупереч нормативам не забезпечив техніку безпеки на Рівненському полігоні. Це вже очевидно грубе порушення усіх правил безпеки", - повідомив Луценко.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні, 27 вересня, комітет з питань національної безпеки і оборони заслуховує інформацію Луценка про висновок експертів за фактом загибелі та травмування військовослужбовців під час проведення навчань на Рівненському полігоні.

Додамо, експертиза за фактом вибуху міномету на Рівненському полігоні знаходиться на завершальному етапі.