ua en ru

Лікарі дозволили Михайлику рухатися

Лікарі дозволили Михайлику рухатися Фото: Олег Михайлик (facebook.com/oleg.mykhaylyk)

Медики прийняли рішення відкласти видалення кулі

Потерпілому в результаті нападу одеському активісту Олегу Михайлику лікарі дозволили рухатися. Про це повідомив глава політради партії "Сила людей" Олександр Солонтай в ефірі "Громадського радіо".

За його словами, кулю, яка застрягла у Михайлика в грудях, ще не витягли, але її розташування дозволяє відкласти операцію. Лікарі зазначили, що потерпілий зможе перенести операцію, а також роблять позитивні прогнози щодо Михайлика.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що напади на активістів в Одесі розглянуть на спільній раді правоохоронців у жовтні.

Відзначимо, напередодні в поліції назвали версії замаху на Михайлика. Перша пов'язана з його громадською діяльністю, друга - з організацією ошуканих інвесторів "Золотого берега", завершення будівництва якого він домагався. Третя версія пов'язана з його протистоянням з новими власниками авторинку "Успіх", четверта - особистісні відносини, п'ята - хуліганство.

Михайлика важко поранили ввечері 22 вересня, він був госпіталізований з вогнепальними пораненнями, поліція забезпечила йому охорону. Вранці 23 вересня активіст прийшов до тями, його стан стабілізували.