ua en ru

Україна накопичила достатньо газу для опалювального сезону, - "Нафтогаз"

Україна накопичила достатньо газу для опалювального сезону, - "Нафтогаз" Фото: "Нафтогаз України" (РБК-Україна)

У підземних сховищах на сьогодні зберігається 16,4 млрд кубометрів газу

Україна повністю готова до опалювального сезону, у підземних сховищах накопичено достатню кількість газу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інформацію НАК "Нафтогаз України" в Twitter.

Повідомляється, що "Нафтогаз" повністю готовий до опалювального сезону і накопичив достатньо газу в підземних сховищах. Зокрема, станом на 6 жовтня в ПСГ було 16,4 млрд кубометрів газу.

Україна накопичила достатньо газу для опалювального сезону, - "Нафтогаз"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підключення житлових будинків до опалення в Києві почнуть з урахуванням температури повітря. Зокрема, опалення будуть включати з урахуванням температури, яка має опуститися до позначки +8 градусів або нижче, і триматися на такому рівні як мінімум протягом трьох днів.

Крім того, раніше стало відомо, що гаряча вода в будинках киян може з'явитися протягом двох тижнів. Станом на 4 жовтня у Києві в близько 3 тис. будинків не було гарячої води. Критична ситуація з гарячою водою склалася після того, як "Нафтогаз" відмовився поставляти газ "Київтеплоенерго", поки не будуть погашені борги "Київенерго".