ua en ru

Цукерберг в Конгресі США свідчить щодо захисту даних в Facebook: онлайн трансляція

Цукерберг в Конгресі США свідчить щодо захисту даних в Facebook: онлайн трансляція Фото: Марк Цукерберг (flickr.com techcrunch)

Засновник Facebook виступає перед комітетом по енергетиці та торгівлі Палати представників Конгресу США

Засновник і генеральний директор соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг виступає 11 квітня 2018 року перед комітетом по енергетиці та торгівлі Палати представників Конгресу США зі свідоцтвами щодо витоку даних і скандалу з Cambridge Analytica. Трансляція доступна російською мовою на "Радіо свобода".

Як зазначалося раніше, в компанії заявили, що користувачам розкажуть, які додатки і яку інформацію з їх допомогою могли збирати.

Наживо: Засновник Facebook Марк Цукерберґ свідчить у Сенаті США. Мовою оригіналу – все, як воно є насправді

Опубліковано chastime 10 квітня 2018 р.

Відмітимо, як раніше заявляв Facebook, компанія Cambridge Analytica могла отримати дані близько 87 мільйонів користувачів. Такі висновки раніше оприлюднив керівник відділу технологій Facebook Майк Шропфер. Facebook зіткнувся з серйозною критикою після того, як з'ясувалося, що компанія Cambridge Analytica збирала дані мільйонів користувачів.

Cambridge Analytica заявила, що придбала інформацію через програму "This Is Your Digital Life", не знаючи, що ці дані збирали незаконно.

Нагадаємо, що компанію Facebook звинувачують у використанні персональних даних користувачів мережі для впливу на результат президентських і парламентських виборів у багатьох країнах світу.