ua en ru

У центрі Києва утворилися затори

У центрі Києва утворилися затори Фото: пробки в Києві (РБК-Україна)

Сьогодні в Києві відбудеться репетиція параду до Дня незалежності

У центрі Києва сьогодні вдень, 22 серпня 2018 року, утворилися численні пробки. Про це свідчать дані сервісу Google maps.

Так, за даними сервісу, пробки в Києві утворилися на Подолі, Хрещатику, Набережному шосе, бульварі Тараса Шевченка, вул. Інститутській, бульварі Лесі Українки, Повітрофлотському проспекті, вул. Бульварно-Кудрявській, вул. Льва Толстого. Також ускладнено рух в районах станцій метро "Площа Льва Толстого", "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Університет", "Олімпійська", "Палац "Україна", "Лук'янівська".

Крім того, затори утворилися на вул. Вадима Гетьмана. Варто відзначити, що з 18 серпня у Києві у зв'язку з реконструкцією Шулявського шляхопроводу на розв'язці на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана перекриті з'їзди з вул. Вадима Гетьмана на проспект Перемоги та з проспекту Перемоги на вул. Олександра Довженка.

У центрі Києва утворилися затори

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на сьогодні у Києва запланована третя репетиція військового параду до Дня незалежності.

Зокрема, під час репетиції на Трухановому острові будуть запускати артилерійські салюти. Крім того, через репетиції параду буде органичено рух у центрі міста. Також сьогодні зі зміною буде курсувати громадський транспорт.