ua en ru

Тести на коронавірус здали близько 30 нардепів від фракції "Слуга народу"

Тести на коронавірус здали близько 30 нардепів від фракції "Слуга народу" Фото: Ірина Верещук (facebook.com vereshchuk.ukraine)

Тести здали усі депутати, які контактували з інфікованими нардепами

Тести на коронавірус здали близько тридцяти депутатів фракції "Слуга народу". Про це у коментарі РБК-Україна заявила голова підкомітету з державної безпеки комітету з питань національної безпеки Верховної ради Ірина Верещук.

За її словами, у фракції "Слуга народу" аналізи для тестів на коронавірус здавали всі депутати, які контактували з парламентарями, що захворіли.

"У нас на фракції, усі хто контактував з депутатами - тести пройшли. Це був і екологічний комітет, і погоджувальна рада, і позачергове засідання. Я не думаю, що вся фракція, але це десятки людей. Близько тридцяти депутатів. І у всіх тести показали, що все добре", - повідомила Верещук.

Нардеп також розповіла, що тест на коронавірус пройшов і голова Верховної ради Дмитро Разумков.

"На позачерговому засіданні був Руслан Горбенко, що захворів. Він був у масці, але був. Усі, хто сиділи поруч, також здали тести", - додала вона.

Нагадаємо, у народного депутата України Сергія Рудика підтвердили коронавірус COVID-19. Крім того, народний депутат від фракції "Слуга народу" Руслан Горбенко був госпіталізований з підозрою на коронавірус. Він здав два тести - один виявився негативним, інший - позитивним. Пізніше у нього підтвердили інфікування коронавірусом. Парламентар був госпіталізований в Олександрівську лікарню.

Також коронавірус був підтверджений і у нардепа Сергія Шахова. Він 21 березня був госпіталізований в інфекційне відділення.

Крім цього, з симптомами на коронавірус був госпіталізований депутат з групи "Довіра" Сергій Вельможний і його син. Однак пізніше Вельможний заявив, що його тест на коронавірус негативний.