ua en ru

Теракт у Кабулі: МВС Афганістану підтверджує загибель 9 українців

Теракт у Кабулі: МВС Афганістану підтверджує загибель 9 українців Фото: готель Intercontinental у Кабулі (intercontinentalkabul.com)

Теракт у Кабулі в цілому забрав життя понад 30 осіб

В результаті теракту в Кабулі (Афганістан) загинули дев'ять громадян України. Про це заявив заступник речника Міністерства внутрішніх справ Афганістану Нусрат Рахімі, передає "Радіо Свобода".

"14 іноземців загинули, у тому числі один громадянин Киргизстану, один громадянин Греції та дев'ять громадян України. Особи ще трьох інших поки невідомі. Незабаром ми ідентифікуємо їх", - заявив Рахімі.

Нагадаємо, раніше посол України в Таджикистані і Афганістані Віктор Никитюк розповів про загиблих в результаті теракту в Кабулі українців. Зазначимо, українська сторона офіційно підтверджує поки загибель 7 українців.

"Згідно з наявною у нас підтвердженою інформацією, в Кабулі загинуло 7 громадян України, серед них дійсно є 2 жінки", - зазначив посол.

За його словами, четверо українців працювали в авіакомпанії "Українські крила", двоє в українській компанії "УРГА". Ще один українець працював безпосередньо за контрактом з афганською авіакомпанією Air Kam. Тіла цих загиблих вже ідентифіковано.