ua en ru

За добу в зоні АТО поранено 5 військових

За добу в зоні АТО поранено 5 військових Фото: ілюстративне фото (mil.gov.ua) \

Російсько-окупаційні війська провели 52 обстріли

За минулу добу 26 квітня бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 52 обстріли позицій українських військових в районі АТО. Про це інформує прес-центр штабу в Facebook.

"На Донецькому напрямку із заборонених мінською угодою 120 мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Новотроїцького. Також з мінометів калібру 120 і 82 мм і великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по нашим опорним пунктам поблизу Лебединського, з 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі Верхнеторецького, Пісків, Красногорівки і Шахти "Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що гранатомети різних систем і стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосовували поблизу Авдіївки, Мар'їнки, Водяного та Кам'янки.

Повідомляється, що під вогонь з озброєння БМП потрапили захисники Шахти "Бутівка", з великокаліберних кулеметів були обстріляні населені пункти -Невельське, Талаковка і Опитне.

"На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, великокаліберних кулеметів і протитанкової рушниці окупанти обстріляли наші укріплення поблизу Зайцево. Також з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисникам населеного пункту Золоте", - заявили в штабі.

Троє українських військових поранені, двоє отримали бойове травмування.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 26 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 квітня 2018 р.

Нагадаємо, в Держдепі США заявили про потужні атаки сил РФ в АТО.