ua en ru

Сущенка етапували до місця відбування покарання, - Фейгін

Сущенка етапували до місця відбування покарання, - Фейгін Фото: Роман Сущенко (УНІАН)

Фейгін повідомив, що Сущенка вже етапували в колонію

Засудженого нібито за шпигунство українського журналіста Романа Сущенка етапували до місця відбування покарання. Про це у Twitter повідомив російський правозахисник Марк Фейгін, передає РБК-Україна.

Фейгін зазначив, що, за попередньою інформацією, Сущенка етапували до місця відбування покарання. Зазначимо, до цього він припускав, що українця можуть етапувати 8 жовтня.

Сущенка етапували до місця відбування покарання, - Фейгін

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сущенко в питанні свого звільнення сподівається на українську владу.

"Роман Сущенко розраховує на допомогу співвітчизників. Особливі надії він покладає на українську владу. Ми всі сподіваємося на позитивний результат цієї історії", - додав Фейгін.

До цього стало відомо, що українець готовий просити президента Російської Федерації Володимира Путіна про помилування. У той же час українська сторона вважає, що вирок Сущенку відкриває шлях до процедури його помилування.

"Роман готовий написати цей нещасний папірець з проханням про помилування. Неважливо, що ти напишеш, головне опинитися в Києві. Він провину як не визнавав, так і не визнає, але прохання про помилування абсолютно не означає, що ви визнаєте свою провину", - зазначив Фейгін.