ua en ru

Суд з обрання запобіжного заходу Полякову відбудеться 21 липня, - САП

Суд з обрання запобіжного заходу Полякову відбудеться 21 липня, - САП Фото: Максим Поляков (РБК-Україна)

Запобіжний захід Полякову буде обирати Солом'янський районний суд Києва

У Солом'янському районному суді Києва завтра, 21 липня 2017 року, відбудеться засідання по обранню запобіжного заходу народного депутата України Максима Полякова. Про це Facebook повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Завтра, 21 липня 2017, о 10:00 у приміщенні Солом'янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про обрання запобіжного заходу народному депутату України Максиму Полякову, який підозрюється у вчиненні дій, передбачених ч. 4 ст . 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Завтра, 21 липня 2017 року, о 10:00 у приміщенні Солом'куп'янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопотанн...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, вчора джерело в САП повідомив РБК-Україна про те, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура ще не направила в суд клопотання щодо обрання запобіжного заходу Полякову. Джерело додав, що згідно з процедурою народний депутат повинен ознайомитися із змістом клопотання після чого його направлять до суду.