ua en ru

Суд Херсона заарештував двох підозрюваних у замаху на Гандзюк

Суд Херсона заарештував двох підозрюваних у замаху на Гандзюк Фото: Катерина Гандзюк (facebook.com/uakateryna)

Підозрювані заарештовані на 60 діб без права внесення застави

У Херсоні суд сьогодні, 21 серпня, заарештував двох підозрюваних у нападі на радника міського голови Херсона, громадську активістку Катерину Гандзюк. Про це повідомляє прес-служба поліції.

У прес-службі повідомили, що сьогодні обрано запобіжний захід двом чоловікам, які підозрюються слідством у причетності до вчинення замаху на Гандзюк. Суд заарештував підозрюваних на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, як писало РБК-Україна, в Херсоні проходить судове засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у нападі на Катерину Гандзюк Сергію Торбіну. Як повідомляє журналіст Мар'яна П'єцух, підозрюваний очолює ГО "Херсонська фортеця" та ГО "Добровольців учасників АТО "Добровольці Божої чоти". Вчора, 20 серпня, підозрюваному в нападі на Гандзюк Віктору Горбунову суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 16 жовтня. Засідання проходило в закритому режимі.

31 липня в Херсоні Гандзюк облили кислотою. 2 серпня перший заступник голови Нацполіції - керівник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що поліція надала їй охорону. За підозрою в нападі на Гандзюк затримано п'ять осіб.