ua en ru

Синоптики попереджають про погіршення погоди в Україні

Синоптики попереджають про погіршення погоди в Україні Ілюстративне фото (pixabay com.jpg)

Синоптики попереджають про сильні заморозки

Погода в Україні 24 вересня вночі погіршиться, очікуються заморозки до -5. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Українського Гідрометцентру.

У Чернігівській, Сумській, Полтавській , Харківській та Луганській областяі заморозки у повітрі 0-3, у Житомирській, Київській, Донецькій областях заморозки на грунті 0-5.

Нагадаємо, синоптики зазначали, що сьогодні в Україні, порівняно з понеділком, похолодає. Температура повітря вдень у західних областях досягне +17+21, але у Волинській та Рівненській областях буде +14+16, а в Житомирській - +12+14.

Набагато нижча температура повітря буде на сході країни. Там у Харківській, Луганській та Донецькій областях температура повітря вдень складе +10+14. У Одеській, Миколаївській та Херсонській тепліше, температура повітря вдень підніметься до +21.

РБК-Україна писало, що за даними Українського Гідрометцентру, на Закарпатті, і деяких районах Прикарпаття і в південній частині країни сьогодні температура повітря складе +20+22 градуси.

У столиці сьогодні дощів не буде. Температура повітря вдень складе +12+14, вночі очікується від +2 до 0.