ua en ru

У Росії в результаті ДТП загинули четверо українців

У Росії в результаті ДТП загинули четверо українців Фото: у Росії в результаті ДТП загинули четверо українців (goloskarpat.info)

Також постраждала одна людина

Зіткнення вантажівки і мікроавтобуса у Волосівському районі Ленінградської області призвело до загибелі чотирьох українців. Про це написала речник МЗС України Мар'яна Беца Тwitter.

Також в результаті ДТП був госпіталізований один громадянин України.

"В результаті ДТП в Ленінградській області (РФ) загинули 4 громадянина України, 1 - госпіталізовано. Співчуття рідним. Консули надають всебічну допомогу", - повідомила Беца.

У Росії в результаті ДТП загинули четверо українців

Додамо, що в російських ЗМІ повідомляють, що близько 01:00 ночі за київським часом у Волосівському районі Ленінградської області, на 76 км автодороги "Нарва" сталося лобове зіткнення двох транспортних засобів: автомобіля "ДАФ" під керуванням водія 1973 року народження, і автомобіля Mercedes Benz Sprinter під керуванням водія 1965 року народження.

У Росії в результаті ДТП загинули четверо українців

Фото: у Росії в результаті ДТП загинуло четверо українців (goloskarpat.info)

За фактом події проводиться перевірка.

Нагадаємо, в Харківському районі водій іномарки в'їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті аварії загинула одна людина, ще двоє постраждали.

Також в Ірпені автомобіль марки BMW на великій швидкості в'їхав у зупинку. В результаті аварії, яка сталася 14 червня близько 19:30, є постраждалі.