ua en ru

Під Радою проходить акція проти виборів за закритими списками

Під Радою проходить акція проти виборів за закритими списками Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Під Верховною радою одночасно проходять дві акції

У четвер під Верховною радою проходить всеукраїнська акція "Немає виборів за законом Януковича", учасники якої виступають проти виборів в Україні за закритими списками. Про це з місця подій передає кореспондент РБК-Україна.

Так, з 9:30 на площі Конституції почали збиратися представники політичних сил, громадських організацій та небайдужі громадяни, які виступають за ухвалення нового виборчого законодавства.

Загалом, під парламентом зібралися близько 300 учасників акції.

Крім того, зараз під ВР проходить акція на підтримку законопроекту №2386-1, який зараз розглядається народними депутатами в залі. Громадяни тримають транспаранти з закликами "Україна за якісні ліки і трансплантацію".

Під Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими спискамиПід Радою проходить акція проти виборів за закритими списками
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Верховна рада України підтримала у другому читанні законопроект №2386а-1, яким пропонується дозволити трансплантацію органів після смерті донора за умови, що він заздалегідь надав письмову згоду на трансплантацію.
Останні події з виборів в Україні від інформагентства РБК Україна.