ua en ru

Протести в Грузії: постраждали понад 200 осіб

Протести в Грузії: постраждали понад 200 осіб Фото: протести в Грузії (twitter.com SvobodaRadio)

Очі в ході протестів втратили дві людини

У ході протестів у Грузії поранення отримали близько 240 осіб, постраждалі перебувають у лікарнях Тбілісі. Про це повідомляє radiotavisupleba.ge.

За інформацією начальника Управління координації надзвичайних ситуацій та режиму Міністерства праці, охорони здоров'я та соціального захисту Грузії Автанділа Талаквадзе, серед 240 пацієнтів близько 80 поліцейських.

Талаквадзе зазначив, що на даний час у клініках залишаються 102 пацієнта. Він також повідомив, що стан однієї людини важкий, двоє були прооперовані.

Крім того, двоє постраждалих втратили очі.

Зокрема, директор "Нью госпіталю" Георгій Кордзахія повідомив, що двом постраждалим на мітингу довелося видалити очі. Кордзахія заявив, що вчора в клініку поступили 24 людини. Чотирьом з них провели операції.

"У двох зазначалося важке пошкодження очей, що завершилося енуклеацією", - повідомив директор медустанови.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході протестів у Грузії поранення отримали кілька сотень людей, проте точна кількість постраждалих була невідома.

Раніше РБК-Україна писало, що в грузинській столиці в результаті сутичок під час демонстрацій ввечері 20 червня постраждали 14 мітингувальників. За даними Міністерства охорони здоров'я Грузії, каліцтва також отримали 38 правоохоронців.

Відзначимо, правоохоронці станом на ранок п'ятниці, 21 червня, розігнали протести в Тбілісі. Підкреслимо, частина мітингувальників була затримана.