ua en ru

Прокуратура повідомила про підозру учаснику нападу на бійця АТО в Києві

Прокуратура повідомила про підозру учаснику нападу на бійця АТО в Києві Фото: нападники на учасника АТО (скріншот відео з камери спостереження)

Фігурантові заочно повідомлено про підозру

Київська місцева прокуратура № 7 повідомила про підозру 23-річному росіянину, який в групі з іншими зловмисниками скоїв напад на учасника АТО в Києві на Подолі 2 травня 2018. Про це повідомляє прокуратура Києва.

Встановлено, що зловмисник перетнув межу у бік Польщі. У зв'язку з цим фігуранту заочно повідомлено про підозру у ч. 4 ст. 296 КК України ("Хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого і заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень") і ч. 2 ст. 187 КК України ("Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб").

Крім того, підготовлено клопотання про дозвіл на його затримання з метою обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Зараз слідчі дії тривають, встановлюються інші учасники злочинної групи.

ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ЩЕ ОДНОМУ УЧАСНИКУ НАПАДУ НА БІЙЦЯ АТО НА ПОДОЛІ Київською місцевою прокуратурою № 7...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 7 травня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні також Київської місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру 25-річній жінці, яка в групі з іншими зловмисниками вчинила напад на учасника АТО в Києві на Подолі 2 травня 2018 року.