ua en ru

Прокуратура повідомила про підозру одній з учасниць нападу на учасника АТО в Києві

Прокуратура повідомила про підозру одній з учасниць нападу на учасника АТО в Києві Фото: нападники на участника АТО (скріншот відео з камери спостереження)

На даний час готується клопотання про обрання їй запобіжного заходу

Київською місцевою прокуратурою № 7 у понеділок, 7 травня, повідомлено про підозру 25-річній жінці, яка у групі з іншими зловмисниками вчинила напад на учасника АТО у Києві на Подолі 2 травня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Києва.

Співробітники служби безпеки затримали жінку в Харкові.

Відомо, що дії зловмисниці кваліфіковано як хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

"На даний час готується клопотання про обрання їй запобіжного заходу. Слідчі дії тривають, встановлюються інші учасники злочинної групи", - повідомили в прокуратурі.

Раніше були опубліковані фотографії затриманих за напад на учасника АТО.

Групу молодиків, які з ножем зі спини накинулися на кіборга Дмитра Вербича і намагалися його вбити в Києві на Подолі,...

Опубліковано Тетяною Висоцькою 6 травня 2018 р.

Нагадаємо, у неділю, 6 травня, співробітники Служби безпеки України у Харкові затримали групу осіб, які в Києві напали на учасника антитерористичної операції.

Згодом СБУ встановила, що організатором нападу на учасника АТО є громадянин Росії, який покинув територію України 4 травня та переховується у Польщі.