ua en ru

Пожежа в Одесі: поліція відкрила справу

Пожежа в Одесі: поліція відкрила справу Фото: пожежа в готелі (Думская)

Пожежа, жертвами якої стали 8 осіб, сталася сьогодні вночі

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", в результаті якої загинули 8 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомляється, поліція почала розслідування щодо порушення вимог пожежної безпеки в будівлі готелі.

"До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України", - йдеться у заяві.

За попередніми даними правоохоронців, жертвами пожежі стали 8 осіб, ще щонайменше 10 - постраждали.

В місцевих ЗМІ зазначили, що власником готелю "Токіо Стар", де сталася пожежа, є одеський бізнесмен Вадим Чорний, якому також належить готель "Зірка". Раніше в будівлі готелю знаходилося трамвайне депо.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 17 серпня, в одному з готелів Одеси сталася пожежа. Загорання сталося близько 01:34 на другому поверсі готелю "Токіо Стар". В Держслужбі з надзвичайних ситуацій зазначали, що жертвами пожежі стали щонайменше 8 осіб та ще десять постраждали.

Пізніше в мережі з'явилося відео з місця події. На опублікованому відеоролику видні масштаби пожежі в готелі "Токіо Стар". Також на відео зафіксовано як медпрацівники транспортують загиблих та постраждалих внаслідок пожежі до карет швидкої допомоги.