ua en ru

Порошенко та Вільямсон обговорили посилення санкцій проти РФ

Порошенко та Вільямсон обговорили посилення санкцій проти РФ Фото: Петро Порошенко та Гевін Вільямсон (president.gov.ua)

Порошенко привітав рішення держсекретаря з питань оборони Великої Британії відвідати лінію зіткнення на Донбасі

Президент Петро Порошенко обговорив з державним секретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсоном перспективи посилення санкційного режиму проти Росії через агресію проти України та хімічну атаку у Солсбері. Про це повідомили у прес-службі адміністрації президента.

Як зазначається, президент у понеділок, 17 вересня, прийняв держсекретаря з питань оборони Великої Британії.

"Йшлося також про перспективи посилення санкційного режиму проти Російської Федерації через агресію проти України та хімічну атаку у Солсбері", - повідомили у прес-службі.

Президент привітав рішення держсекретаря з питань оборони Великої Британії відвідати лінію зіткнення на Донбасі. Сторони також обговорили посилення співпраці між Україною та Британією у рамках НАТО та ООН, а також двосторонню співпрацю в сфері протидії кіберзагрозам.

Порошенко високо оцінив внесок Британії у зміцнення оборонних спроможностей та тренування Збройних сил України і висловив сподівання на продовження співробітництва на цьому напрямку.

Нагадаємо, раніше Порошенко та президент Естонської Республіки Керсті Кальюлайд скоординували підходи щодо протидії гібридним викликам з боку РФ, а також спільні кроки задля звільнення українських політичних в’язнів в Росії.

Додамо, Порошенко заявляв, що Україна та Захід розробляють механізми протидії втручанням у вибори.