ua en ru

Порошенко проводить переговори з Меркель та Макроном щодо "виборів" в ОРДЛО

Порошенко проводить переговори з Меркель та Макроном щодо "виборів" в ОРДЛО Фото: переговори щодо "виборів" на окупованому Донбасі (fb.com /svyatoslav.tsegolko)

Вибори на окупованому Донбасі відбуваються сьогодні, 11 листопада

Президент України Петро Порошенко у Парижі проводить переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та президентом Франції Еммануелем Макроном щодо "виборів" на окупованому Донбасі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку прес-секретаря президента Святослава Цеголка у Facebook.

Як повідомляється, президент, зокрема, обговорює з лідерами Німеччини та Франції ситуацію щодо так званих "виборів" на окупованому Донбасі, які відбуваються сьогодні, 11 листопада 2018 року.

"Порошенко, Меркель і Макрон проводять тристоронні переговори в Парижі щодо фейкових "виборів", які Росія проводить на окупованій частині Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Порошенко проводить переговори з Меркель та Макроном щодо "виборів" в ОРДЛО

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство зовнішніх справ Польщі закликало впровадити санкції проти організаторів так званих "виборів" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що у Північноатлантичному альянсі (НАТО) заявили, що НАТО не визнає "вибори" у самопроголошених "Донецькій/Луганській народних республіках".

Додамо, що сьогодні, 11 листопада, на окупованій території Донбасу проходять так звані "вибори" ватажків самопроголошених "Луганської/Донецької народних республік".

Зазначимо, в СБУ повідомили, що для підвищення явки на "вибори" на "виборчих дільницях" окупанти організували пункти з продажу дешевої їжі.