ua en ru

Поліція Києва встановлює обставини збройного конфлікту в маршрутці

Поліція Києва встановлює обставини збройного конфлікту в маршрутці Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Озброєні пасажири маршрутки звинуватили чоловіка у викрадені дитини

Поліція Києва встановлює обставини збройного конфлікту, що виник між пасажирами маршрутки сполученням Київ-Городище сьогодні, 28 вересня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як повідомляється, правоохоронці отримали інформацію від чоловіка, що у маршрутці Київ-Городище їде чоловік, який нібито викрав дитину і хоче продати її на органи. Про це чоловікові повідомив його п'яний товариш. Крім того, до правоохоронців звернулася жінка, яка заявила, що її чоловіку, який знаходиться у маршрутці із півторарічним сином, двоє невідомих погрожують пістолетом і ножем.

Правоохоронці зупинили вказану маршрутку біля станції метро "Видубичі". Наразі вдалося встановити, що чоловік із сином їхав у маршрутці, згодом у неї підсіли двоє нетверезих чоловіків і звинуватили його у викраденні дитини.

"У розмову втрутилася жінка, яку зловмисники штовхнули: у результаті у неї є синець на обличчі. При цьому нетверезі пасажири продемонстрували зброю", - йдеться у повідомленні.

Наразі двоє зловмисників затримані, у них вилучили травматичні пістолети.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Києві внаслідок конфлікту в маршрутці чоловік випав із салону та загинув.

Зазначимо, у вересні у Києві сталася різанина у гуртожитку Національного авіаційного університету (НАУ) по вул. Ніжинській. Зловмисник наніс двом студентам НАУ численні ножові поранення.