ua en ru

У поліції Києва назвали версію нападу на будинок судді Деснянського райсуду

У поліції Києва назвали версію нападу на будинок судді Деснянського райсуду Фото: Андрій Крищенко (npu.gov.ua)

Основною версією подій на Печерську є напад з метою пограбування

В поліції назвали основну версію нападу на будинок, де проживає суддя Деснянського районного суду Києва Наталія Буша. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

"Основною версією нічних подій на столичному Печерську є напад з метою пограбування", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Нагадаємо, ввечері, 30 вересня, у Печерському районі Києва сталася стрілянина. зокрема, на вулиці Лаврській неподалік від монументальної скульптури "Батьківщина-мати" в Києві був поранений поліцейський.

Крищенко повідомив, що у зв'язку з стріляниною у Києві по тривозі піднято особовий склад Печерського управління поліції, задіяні спецназівці, експерти-криміналісти та орієнтовані наряди у всіх районах столиці. Крищенко розповів, що патрульні отримали виклик про допомогу: невідомі особи увірвалися в приватний будинок з метою пограбування. Нападники забрали деякі цінні речі і намагалися втекти.

Сьогодні "Судово-юридична газета" повідомила, що в Києві в ніч з 30 вересня на 1 жовтня було скоєно напад на будинок, де проживає суддя Деснянського районного суду Києва Наталія Буша. Сам будинок розташований в Печерському районі столиці і належить батькам судді. Господар будинку - київський адвокат Андрій Буша. У неділю ввечері він повертався додому на своєму автомобілі Honda з супермаркету. В цей час його і схопили, побили, прострелили йому ноги й потягли в будинок.