ua en ru

Замах на Гандзюк: стан активістки погіршився

Замах на Гандзюк: стан активістки погіршився Фото: Катерина Гандзюк (facebook.com/uakateryna)

Стан Гандзюк погіршився

Стан керуючої справами Херсонської міської ради Катерини Гандзюк, на яку було скоєно замах, погіршився. Про це повідомляє "Громадське".

Зазначено, що для Гандзюк просили передати необхідні ліки, яких немає в Україні. У спільноті зазначили, що кошти на них є. Пізніше у повідомленні додали, що ліки вдалося знайти за дві години.

"Досвіду лікування опіків такого масштабу немає не тільки в нашій країні, але і в будь-яких інших державах, тому доводиться вдаватися до новітніх препаратів, які не встигли пройти сертифікацію в нашій країні, а тому, придбати їх можна тільки за кордоном", - йдеться у повідомленні групи "Хто замовив Катю Гандзюк" в Facebook.

Нагадаємо, раніше батько Катерини Гандзюк заявив, що не впізнав жодного з заарештованих в справі замаху на вбивство.

Віктор Гандзюк розказав, що бачив фотографії п’ятьох підозрюваних у справі про напад, однак зазначив, що не впізнає жодного.

Зазначимо, 23 серпня Херсонський суд арештував п’ятого підозрюваного у справі Катерини Гандзюк 23-річного мешканеця Житомирської област Микиту Грабчука. Саме його слідство вважає безпосереднім виконавцем замаху на вбивство чиновниці.