ua en ru

В одному з кафе Києва відкрили стрілянину по охороні, є постраждалі

В одному з кафе Києва відкрили стрілянину по охороні, є постраждалі Ілюстративне фото (РБК-Україна)

В результаті стрілянини постраждали двоє співробітників охорони

У Дарницькому районі Києва відвідувачі кафе відкрили стрілянину по охоронцям, в результаті чого постраждали дві людини. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Києва.

Повідомляється, що інцидент стався рано вранці в кафе L'Kafa на вулиці Михайла Гришка. За даними поліції, конфлікт спровокували троє нетверезих відвідувачів.

"Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, вони влаштували бійку, а один з них дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення в ногу і руку відповідно, їм надають необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Одного з порушників затримали на місці, ще двох неподалік від кафе. Їх доставили до поліції, поліцейські вилучили стріляні гільзи і зброю, які відправлять на експертизу.

За фактом стрілянини відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото: затриманих за стрілянину в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві невідомі влаштували стрілянину в під'їзді, в результаті чого постраждав чоловік.

До цього в Одесі на акції протесту сталася стрілянина. Під час протестів проти забудови Ланжерона один із громадських активістів вистрілив у повітря, ніхто не постраждав.