ua en ru

В Одеській області поліцейський автомобіль насмерть збив пішохода

В Одеській області поліцейський автомобіль насмерть збив пішохода Ілюстративне фото (УНІАН)

Пішоход перебігав дорогу у невстановленому місці

На трасі Одеса-Київ в ніч на 19 серпня поліцейський автомобіль насмерть збив пішохода. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

За попередньою інформацією прес-служби патрульної поліції, водій службового автомобіля поліції Mitsubishi наїхав на пішохода, який перебігав дорогу в невстановленому місці, зокрема, він перетинав проїзну частину зліва направо, раптово перестрибнувши через бетонну бар'єрне огородження.

В результаті пригоди пішохід від отриманих травм загинув. Матеріали дорожньо-транспортної пригоди оформлені слідчим. Обставини події будуть встановлені в ході слідства.

Нагадаємо, в Сумах 19 серпня близько 14:30, сталася ДТП за участю автомобіля патрульної поліції, в результаті ДТП постраждали четверопешехнадел.

Відомо, що екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про розбійний напад. По дорозі на місце події, водій автомобіля Audi A4, який рухався на зелений сигнал світлофора, не надав перевагу в русі службового автомобіля патрульної поліції, який рухався з увімкненим спеціальним звуковим сигналом і маячками синього і червоного кольору, після чого сталося зіткнення автомобілів. Далі автомобіль Toyota Prius відкинуло на узбіччя, де він наїхав на пішоходів.