ua en ru

В Одесі стався вибух

В Одесі стався вибух Ілюстративне фото (facebook.com/MVS.LVIV)

На місці вибуху в Одесі працюють правоохоронці

В Одесі сьогодні, 23 вересня 2018 року, стався вибух в Малиновському районі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як зазначається, наразі на місці події працюють правоохоронці та вибухотехніки.

"Поліція встановлює обставини вибуху в Малиновському районі. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Хмельницького відділення поліції та спеціалісти вибухотехніки", - йдеться у повідомленні.

В Одесі стався вибух

Згодом у поліції додали, що відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) та ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

За даними місцевого видання "Думская", вибух стався на вулиці Горизонтальна.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора в Одесі невідомі напали на громадського активіста Олега Михайлика. За інформацією поліції, напад стався біля будинку активіста. Також повідомлялося, що Михайлик сам звернувся в поліцію. На даний момент він знаходиться в лікарні з вогнепальними пораненнями. Поліція кваліфікувала подію як замах на вбивство.

Крім того, за даними поліції, на місці нападу на Михайлика зараз тривають слідчі дії. У лікарні активісту поліція забезпечила охорону. На даний момент він у свідомості. У поліції наголосил, що всі деталі події становлять таємницю слідства.