ua en ru

В Одесі на акції протесту сталася стрілянина

В Одесі на акції протесту сталася стрілянина Фото: місце події (dumskaya.net)

На пляжі Ланжерон активісти проводили акцію проти будівництва готелю

В Одесі сьогодні, 4 жовтня 2018 року, на акції протесту сталася стрілянина. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як зазначається, акція проходила на місцевому пляжі Ланжерон, де, як повідомляє місцеве видання "Думская", активісти проводили акцію проти будівництва готелю.

"Сьогодні на пляжі Ланжерон відбувалися події, пов’язані з будівельними роботами біля дельфінарію, під час яких один з громадських активістів вистрелив у повітря. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав", - повідомляють у поліції.

Фото: місце події (dumskaya.net)

Також зазначається, що наразі до відділу поліції запрошено 9 учасників конфлікту, у двох з них вилучили зброю. Це, зокрема, представники громадських організацій та особи, які знаходилися на території будівництва на момент уконфлікту.

Опубліковано Думская ТВ Четвер, 4 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 22 вересня у Києві на місці будівництва житлового комплексу на Осокорках сталися сутички, внаслідок чого київська поліція затримала близько 40 учасників конфлікту. Як повідомлялося, активісти намагалися знести будівельний паркан навколо місця будівництва майбутнього житлового комплексу.