ua en ru

У Миколаєві у школі розпилили невідому речовину, евакуйовано близько 400 учнів

У Миколаєві у школі розпилили невідому речовину, евакуйовано близько 400 учнів Фото: школа Миколаєва (mk.dsns.gov.ua)

32 дитини направлено до лікувальних закладі

У Миколаєві сьогодні вранці, 21 травня 2018 року, у школі розпилили невідому речовину, внаслідок чого було евакуйовано близько 400 учнів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Як зазначається, у будівлі школи, що у Заводському районі Миколаєва було розпилено невідомий аерозоль із різким запахом.

"Зі школи евакуйовані близько 400 учнів. Попередньо 32 дитини направлено до лікувальних закладів з метою уточнення стану здоров’я. Життю дітей загрози немає", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, після проведення замірів небезпечних речовин у повітрі виявлено не було.

У Миколаєві у школі розпилили невідому речовину, евакуйовано близько 400 учнівУ Миколаєві у школі розпилили невідому речовину, евакуйовано близько 400 учнівУ Миколаєві у школі розпилили невідому речовину, евакуйовано близько 400 учнів

Фото: у Миколаєві у школі розпилили невідому речовину (mk.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у селі Новоукраїнка Мар'їнського району Донецької області після розпилювання сльозогінного газу в школі евакуювали персонал і учнів.

Відзначимо, раніше подібний випадок був зафіксований також і в Дніпропетровській області. Так, 11 травня поточного року в школі Павлограда розпилили невідому речовину через що було евакуйовано 680 учнів.