ua en ru

Напад на активіста в Одесі: поліція затримала двох підозрюваних

Напад на активіста в Одесі: поліція затримала двох підозрюваних Фото: стрілянина в Одесі (od.npu.gov.ua)

Активіст госпіталізований з вогнепальними пораненнями

В Одеській області правоохоронці затримали двох підозрюваних в нападі на активіста "Автомайдану". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції Одеської області.

Повідомляється, що протягом декількох годин після нападу двоє зловмисників були затримані в Білгород-Дністровську (Одеська область) та були доставлені до Київського відділу поліції Одеси.

"Попередньо встановлено, що озброєний конфлікт пов'язаний з одним із лотомаркетів, розташованих на території міста", - зазначили в поліції.

У прес-службі повідомили, що потерпілого госпіталізували з вогнепальним непроникаючим пораненням поясничної області та стегна.

Зазначається, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідство триває. Вживаються заходи по встановленню та затриманню інших осіб, які причетні до вчинення вказаного правпорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ввечері 6 жовтня в Одесі на Люстдорфській дорозі невідомі влаштували стрілянину, внаслідок якої постраждав активіст організації "Автомайдан Одеса".

Крім того, в Одесі 4 жовтня 2018 року на акції протесту сталася стрілянина.