ua en ru

Масове отруєння у Миколаєві: лікарі повідомили про стан здоров'я постраждалих дітей

Масове отруєння у Миколаєві: лікарі повідомили про стан здоров'я постраждалих дітей Фото: масове отруєння сталося у Миколаєві (mk.dsns.gov.ua)

Через масове отруєння у Миколаєві загроз життю дітей немає

Постраждалі внаслідок масового отруєння у Миколаєві діти пройшли повне обстеження. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації.

Як повідомляється, діти скаржились лікарям на першіння в горлі, нудоту, утруднене дихання та запаморочення. Наразі обставини масового отруєння у Миколаєві, що сталося у школі №6, з’ясовуються, медики продовжують чергувати біля школи.

Повідомляється, що медики надали допомогу 37 постраждалим дітям, наразі госпіталізовано 36 учнів, батьки одного із школярів відмовились від шпиталізації.

"На даний час 36 дітей з попереднім діагнозом "отруєння невідомою речовиною" знаходяться в лікарні, батьки одного з дітей відмовились від шпиталізації, дві дитини знаходяться у відділенні реанімації міської лікарні №2 для постійного моніторингу та контролю за станом здоров’я. Їх стан лікарі оцінюють як середньої важкості. Діти пройшли повне обстеження згідно з протоколами надання медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція розслідує обставини масового отруєння у Миколаєві.