ua en ru

Комітет рекомендував Раді ухвалити президентський законопроект про нацбезпеку

Комітет рекомендував Раді ухвалити президентський законопроект про нацбезпеку Фото: ВРУ (facebook.com-verkhovna.rada)

Рада може розглянути законопроект про нацбезпеку вже завтра

Комітет Верховної ради України з питань нацбезпеки та оборони ухвалив постанову, яка надає можливість вже завтра розглянути законопроект президента України про національну безпеку. Про це у Facebook повідомила нардеп Ірина Фриз.

"Отже, добра новина до дня заснування НАТО. Комітет з нацбезпеки ухвалив постанову, яка надає можливість вже завтра розглянути законопроект президента України про національну безпеку", - написала вона. Комітет рекомендував Раді ухвалити президентський законопроект про нацбезпеку

Фото: запис в Facebook Ірини Фриз

Правку про правовий стату СБУ та здійснення парламентського контролю над правоохоронними органами зі спеціальними повноваженнями під стенограму буде вносити доповідач від імені голови держави як суб’єкта законодавчої ініціативи під час засідання в четвер", - додала Фриз.

Комітет рекомендував Раді ухвалити президентський законопроект про нацбезпекуКомітет рекомендував Раді ухвалити президентський законопроект про нацбезпеку

Фото: опубліковані Фриз документи

Нагадаємо, раніше глава парламенту Андрій Парубій заявляв, що Верховна рада може розглянути законопроект "Про національну безпеку" у четвер, 5 квітня.

"Після реформи парламенту (голосування заплановане на четвер, - ред.) пропонується розглянути питання національної безпеки і оборони", - повідомляв Парубій.