ua en ru

Голова Миколаївської ОДА Савченко просить Порошенка тимчасово його відсторонити

Голова Миколаївської ОДА Савченко просить Порошенка тимчасово його відсторонити Фото: Олексій Савченко (Facebook.com-Олексій Савченко)

Савченко просити його відсторонити на час розслідування справи загибелі в. о. керівника миколаївського аеропорту Владислава Волошина

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації (ОДА) Олексій Савченко попросив зняти з нього повноваження на час розслідування справи загибелі в. о. керівника миколаївського аеропорту Владислава Волошина. Про це Савченко заявив в п'ятницю, 30 березня, у коментарі журналістам, передає "НикВести".

За словами Савченка, відповідну заяву він написав на ім'я президента України Петра Порошенка.

"18 березня сталася трагічна подія, загинув Владислав Волошин, він був в. о. керівника міжнародного миколаївського аеропорту. З цього приводу досить часто звучать певні гасла. Щоб уникнути будь-яких спекуляцій, я прийняв це свідоме рішення. Я написав заяву з цього приводу і зареєстрував сьогодні, 30 березня", - сказав Савченко.

Він також додав, що сподівається на те, що влітку буде відкритий Міжнародний миколаївський аеропорт.

Нагадаємо, у четвер, 29 березня, начальник поліції Миколаївської області Юрій Мороз звернувся до Національної поліції України (НПУ) з проханням вирішити питання зміни підслідності справи загиблого пілота Владислава Волошина.