ua en ru

У Франції суд відмовився закрити "представництво ДНР" у Марселі

У Франції суд відмовився закрити "представництво ДНР" у Марселі Фото: Олег Шамшур (facebook.com-CentreCultureldUrkaineenFrance)

Посол України у Франції розраховує на оскарження цього рішення французькою прокуратурою

Суд французького міста Екс-ан-Прованс вирішив не закривати так зване "представництво ДНР" в Марселі. Про це повідомив посол України у Франції Олег Шамшур у Twitter.

"Глибоко розчарований рішенням суду щодо т.зв. репрезентативного центру "ДНР" у Франції. Розраховуємо на його оскарження прокуратурою: діяльності "представництва" терористичної "ДНР" у Франції нарешті має бути покладено край", - заявив дипломат.

У Франції суд відмовився закрити "представництво ДНР" у Марселі

Також глава так званого представництва Юбер Файяр на своїй сторінці у Facebook назвав рішення "великою перемогою Донецької народної республіки".

"Французьке правосуддя відхилило всі прохання державного прокурора. Таким чином "представництво ДНР" у Франції визнається і підкріплюється", - написав він.

Нагадаємо, у прокуратурі Франції пояснили свою вимогу заборонити "представництво Донецької народної республіки" ("ДНР") в Марселі.

У прокуратурі заявили, що у Франції робота постійних дипломатичних представництв іноземних держав регулюється міжнародним правом, підкресливши, що вони ніколи не визнавали діяльність "представництва самопроголошеної ДНР".