ua en ru

Фінал ЛЧ в Києві: стало відомо про зміни в роботі станцій метро

Фінал ЛЧ в Києві: стало відомо про зміни в роботі станцій метро Ілюстративне фото (facebook.com-ffukraine)

Роботу метрополітену буде продовжено на 3:00 години

У Києві в зв'язку з проведенням фіналу Ліги чемпіонів в ніч з 26 травня на 27 травня робота столичного метрополітену буде продовжена на 3:00 години. Про це повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен".

"26 травня, в зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Реал" (Іспанія) і "Ліверпуль" (Англія), будуть деякі зміни в роботі столичного метрополітену", - йдеться в повідомленні.

Так, станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід з 18:00 до закінчення руху поїздів. В даний час поїзди прямуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки.

Також 26 травня у зв'язку з проведенням масових заходів у місті можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій "Арсенальна", "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Палац" Україна", "Площа Льва Толстого","Поштова площа", "Контрактова площа","Тараса Шевченка" і "Палац спорту".

Фінал ЛЧ в Києві: стало відомо про зміни в роботі станцій метро

Фото: зміни в роботі станцій метро (metro.kiev.ua)

Нагадаємо, в Києві з 25 травня 2018 року через проведення фіналу Ліги чемпіонів буде тимчасово обмежено рух транспорту в центральній частині міста.