ua en ru

Єфремову повідомлено про підозру, - Сарган

Єфремову повідомлено про підозру, - Сарган Фото: в ГПУ заявили, що повідомили Єфремову про підозру

Нардепу вчора повідомили про підозру

Прес-секретар генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган підтвердила, що колишньому депутату Верховної Ради Олександру Єфремову було повідомлено про підозру вчора, 31 липня 2016 року. Про це вона повідомила РБК-Україна.

При цьому вона зазначила, що суд ще не робив комп'ютерного розподілу по засіданню щодо обрання запобіжного заходу нардепу.

"Суд ще не робив комп'ютерного розподілу. Ми чекаємо час. Це буде Печерський суд, швидше за все це буде Хрещатик 42а, але час і склад суду ми ще не знаємо", - сказала Сарган.


Пізніше Сарган на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомила, що суд по обранню міри запобіжного заходу Єфремову відбудеться сьогодні о 13:45 у приміщенні Печерського суду по Хресному провулку (колишня вул. Гайцана).

Нагадаємо, за інформацією РБК-Україна, в Печерському суді Києва у понеділок, 1 серпня, відбудеться судове засідання щодо обрання запобіжного заходу Олександру Єфремову. Представники звинувачення будуть вимагати заарештувати Єфремова на 2 місяці.

Генеральна прокуратура підозрює колишнього главу фракції Партії регіонів в заволодінні шляхом зловживання службовим становищем, майном підприємства "Луганськвугілля" (ч. 5 ст. 191 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних кордонів України, що призвело до смерті людей і інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України), а також в скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації "ЛНР" (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Зазначені статті не передбачають вихід підозрюваного під заставу або інші форми поручительства.