ua en ru

ДТП у Кривому Розі: суд обрав підозрюваному запобіжний захід

ДТП у Кривому Розі: суд обрав підозрюваному запобіжний захід Фото: суд у справі ДТП у Кривому Розі (facebook.com-krog.tk)

Підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави

Бабушкінський районний суд Дніпра обрав підозрюваному у справі про ДТП у Кривому Розі (Дніпропетровська область) запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Сьогодні, 20 квітня, Бабушкінським районним судом м. Дніпра водію автомобіля Mazda в режимі відеоконференції обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваному у вчиненні смертельної #ДТП у Кривому Розі обрана міра запобіжного заходу. Сьогодні, 20 квітня,...

Опубліковано Національна поліція - Дніпропетровська область 20 квітня 2018 р.

Як повідомляє місцеве видання "Перший Криворізький", підозрюваний буде утримуватися у виправній установі до 13 червня з урахуванням рекомендацій лікарів.

Нагадаємо, ДТП в Кривому Розі сталася рано вранці 17 квітня поточного року. На перехресті зіткнулися автомобіль, пасажирський автобус і маршрутне таксі. В результаті аварії на місці загинули 8 осіб, пізніше в лікарні помер ще один потерпілий. Крім того, в аварії постраждали близько двох десятків людей. Як повідомлялося, більшість з жертв і постраждалих - працівники одного з підприємств міста.