ua en ru

На Донбасі у неділю немає втрат серед українських військових

На Донбасі у неділю немає втрат серед українських військових Фото: українські військові (flickr.com/ministryofdefenceua)

Станом на 18:00 бойовики порушили режим припинення вогню 8 разів

На Донбасі станом на 18:00 неділі втрат серед військовослужбовців Операції об'єднаних сил (ООС) немає. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-центр ООС у своєму Facebook.

Вказано, що з 7-ї до 18-ї години бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, при цьому вони тричі застосовували озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

На Донбасі у неділю немає втрат серед українських військових

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - сказано у повідомленні.

Зокрема, вказано, що бойовики обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції ООС в Новотошківському, Катеринівці та Широкиному.

"Противник вів прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил у районі населених пунктів Новотошківське, Катеринівка та Широкине, застосував ствольну артилерію калібру 122 мм, міномети 120-го калібру та озброєння БМП проти захисників Водяного, з озброєння бойової машини піхоти відкривав вогонь по опорному пункту наших військ поблизу Кримського, а по оборонцях Гнутового наніс вогневий удар з мінометів калібру 82 мм і вів снайперський вогонь", - сказано у повідомленні прес-центру.

Нагадаємо, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 6 жовтня, поранення отримали двоє військових.

Як писало РБК-Україна раніше, згідно з останнім звітом місії ОБСЄ, бойовики на Донбасі продовжують перешкоджати роботі спостерігачів.