ua en ru

На Донбасі за добу загинув один український військовий, двох поранено

На Донбасі за добу загинув один український військовий, двох поранено Фото: ООС на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Бойовики 11 разів порушили "шкільне перемир’я" на Донбасі

Проросійські бойовики на Донбассі за добу 11 разів порушили "шкільне перемир’я", один військовослужбовець операції об'єднаних сил (ООС) загинув, ще двоє отримали поранення. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Зазначається, що російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, обстрілюючи ї наші позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Південне, Павлопіль, Водяне та Широкине.

Водночас ворог помітно зменшив кількість обстрілів, хоча й не припинив їх на час “шкільного” перемир'я повністю.

У штабі підкреслили, щ підрозділи об’єднаних сил дотримуються взятих на себе зобов'язань щодо припинення вогню, однак минулої доби трьох бойовики російсько-окупаційних військ було знищено, ще двох поранено.

Від початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції наших військ. На Донецькому напрямку - поблизу Мар'їнки зі стрілецької зброї, на Маріупольському напрямку - зі стрілецької зброї та гранатометів в районі Лебединського.

Ранкове зведення на 07:00 2 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 1 вересня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 1 вересня 2018 р.

Нагадаємо, на Донбасі з 29 по 31 серпня з початку встановлення так званого шкільного перемир'я збройні формування Російської Федерації вже 41 раз порушили режим припинення вогню.