ua en ru

На Донбасі внаслідок обстрілів з травня 2017 року загинули 32 мирні жителі, - штаб

На Донбасі внаслідок обстрілів з травня 2017 року загинули 32 мирні жителі, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com-ato.news)

Крім того, 25 осіб отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів

На Донбасі внаслідок обстрілів з травня 2017 року загинули 32 мирні жителі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції у Facebook.

Як зазначається, Україна продовжує документувати факти збройної агресії Російської Федерації, зокрема, обстрілів населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури на території Донецької та Луганської областей.

"Від травня минулого року прокурорсько-слідчими групами спільно з військовослужбовцями Збройних сил проведено понад сотню оглядів місць подій за фактами обстрілів. Допитано понад три сотні свідків та потерпілих. Крім того, слідчими групами задокументовано загибель 32-х та поранення 25 осіб внаслідок ворожих обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за вказаний період задокументовано пошкодження та руйнування 211 житлових будинків, 36 об’єктів цивільної інфраструктури та 12 транспортних засобів.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Україна продовжує наполегливо документувати факти збройної агресії Російської...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за добу обійшлося без втрат серед українських військових.