ua en ru

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики чотири рази обстріляли позиції ООС

На Донбасі протягом поточної доби, 29 листопада, збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілу загинув український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Повідомляється, що противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зокрема, один обстріл позицій ООС російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" в районі Кримського. Тут бойовики застосували підствольні гранатомети, стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник здійснив три обстріли по укріпленням Об'єднаних сил неподалік Воляного і Широкіно. Бойовики обстріляли українців з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Сьогодні, в результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 28 листопада, збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.