ua en ru

На Донбасі в ДТП загинули двоє військових, ще одного поранено під час обстрілу

На Донбасі в ДТП загинули двоє військових, ще одного поранено під час обстрілу Фото: українські військові (turchynov.com)

Бойовики за добу 25 разів обстріляли українських військових

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в аварії загинули двоє військових, ще один отримав поранення в результаті обстрілу. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу ситуація на Донбасі залишалася напруженою, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Луганське, Світлодарськ, Майорське, Південне, Красногорівка, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове та Водяне.

"В результаті обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Також вчора, близько 18:00 в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє військовослужбовців Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

З ранку супротивник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного. Втрат серед особового складу немає.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на окупованій території Донбасу виявлено танки Російської Федерації.

Відзначимо, напередодні в Луганській області відновив роботу КПВВ "Станиця Луганська".