ua en ru

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС Ілюстративне фото (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 7 разів обстрілювали позиції ООС

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 27 серпня 2018 року, поранення отримав один український військовий. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як зазначається, з сьомої години ранку та до 18 години вечора бойовики 7 разів обстрілювали українські позиції, двічі - з забороненого мінськими угодами озброєння.

Зокрема, бойовики з мінометів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї відкривали вогонь по українських позиціях у Водяному, Гнутовому, Кримському, Луганському та Південному.

"Один український військовослужбовець в результаті обстрілу отримав поранення. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об’єднаних сил", - зазначають у штабі.

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області у населеному пункті Кряківка бойовики з мінометів обстріляли житловий будинок. Так, вчора ввечері, 26 серпня 2018 року, бойовики здійснили обстріл Кряківки з 120-мм мінометів. Крім того, вчора бойовики обстріляли житловий сектор населеного пункту Травневе Бахмутського району Донецької області.