ua en ru

На Донбасі за день бойовики 6 раз обстріляли позиції сил ЗСУ, - штаб АТО

На Донбасі за день бойовики 6 раз обстріляли позиції сил ЗСУ, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/28brigade)

У відповідь українські військовослужбовці 2 рази придушували вогневу активність агресора

Станом на 18:00 неділі, 17 грудня, на Донбасі на різних ділянках лінії розмежування російсько-окупаційні війська продовжили порушувати режим тиші і застосовувати зброю, заборонену мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, від півночі, російсько-терористичні війська здійснили 6 обстрілів позицій сил АТО. У відповідь українські військовослужбовці 2 рази придушували вогневу активність агресора", - йдеться в повідомленні.

Так, на Луганському напрямку епіцентром напруженості стала Світлодарськя дуга, де з важких мінометів калібру 120-мм бойовики вели вогонь поблизу Луганського, Лозового та Новолуганського.

"Всього в цьому районі противник випустив по нашим оборонним укріпленням майже 70 боєприпасів", - розповіли в штабі.

Тим часом на Донецькому напрямку з 82-мм мінометів і піхотного озброєння бойовики обстріляли захисників Лебединського, а з гранатометів різних видів - вели вогонь в передмісті Авдіївки.

На інших ключових ділянках української оборони протягом дня було відносно спокійно, додали в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Міноборони повідомили, що в зоні проведення АТО за минулу добу інтенсивність обстрілу ворожих позицій ВСУ порівняно з попередніми, знову зросла.